Täytetty leipä | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetty leipä

Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Vettä
2 tl
Kuivahiivaa
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Sämpyläjauhoja
3 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Öljyä

täyte:

200 g
Pizzasuikaleita
1 1/2 dl
Aurinkokuivattua tomaattia paloina
2 dl
Juustoraastetta

voiteluun:

Vettä tai kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lämmitä vesi. Sekoita kuivahiiva ja suola sämpyläjauhojen joukkoon. Sekoita jauhoseos taikinaan. Lisää suurin osa vehnäjauhoista ja alusta. Lisää öljy ja loput jauhoista. Alusta, kunnes taikina irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Kohota. Kauli taikinasta kaksi suorakaiteen muotoista levyä. Levitä kinkkusuikaleet, aurinkokuivatut tomaatit ja juustoraaste levyille. Rullaa levyt korvapuustien tapaan ja kohota. Viillä terävällä veitsellä kuvioita leipien pintaan, voitele pinta vedellä tai kananmunalla ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.