Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt jauhelihapihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Paistijauhelihaa
3/4 dl
Korppujauhoja
1 dl
Vettä
1 kpl
Muna
1 tl
Suolaa
1 tl
Jauhettua maustepippuria
1/2 dl
Kermaa tai kasvisrasvavalmistetta

Täyte 1

Juustoraastetta
Oliiviviipaleita

Täyte 2

Kinkkuviipaleita
Tomaattiviipaleita
Tuoretta basilikaa
Juustoviipaleita

Täyte 3

Sinihomejuustoa
Hienonnettua paprikaa
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa korppujauhot veteen ja anna turvota hetken ajan. Sekoita jauhelihan joukkoon muna, mausteet, kerma tai kasvirasvavalmiste sekä korppujauhot. Vaivaa taikina tasaiseksi.Muotoile kostein käsin ohuita pihvejä. Aseta kahden pihvin väliin valitsemasi täyte ja paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoile perunoiden ja salaatin kanssa.

2

Sekoita jauhelihan joukkoon muna, mausteet, kerma tai kasvirasvavalmiste sekä korppujauhot. Vaivaa taikina tasaiseksi.Muotoile kostein käsin ohuita pihvejä.

400 g
Paistijauhelihaa
1 kpl
Muna
1 tl
Jauhettua maustepippuria
1 tl
Suolaa
1/2 dl
Kermaa tai kasvisrasvavalmistetta
3

Aseta kahden pihvin väliin valitsemasi täyte ja paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoile perunoiden ja salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 13.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.