Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt kirsikkatomaatit

timer-icon15 min
Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

24 kpl
Kirsikkatomaattia
3/4 dl
Tuoretta basilikaa
100 g
Pehmeää vuohenjuustoa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna basilika. Sekoita kulhossa vuohenjuusto, basilika ja pippuri. Leikkaa tomaateista "hattu" pois ja koverra sisus pienellä lusikalla. Täytä tomaatit vuohenjuustoseoksella. Tarjoa esimerkiksi pikkusuolaisena buffet-pöydässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.