Täytetyt mansikkaohukaiset
10 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (300 g) ohukais- ja vohvelijauhetta |
| 3 1/2 dl | kivennäisvettä |
| Paistamiseen: | |
|---|---|
| juoksevaa margariinia | |
| Täyte: | |
| 5 dl | mansikoita |
| 2 dl | vaahtoutuvaa mansikkakermaa |
- 1.
Mittaa kulhoon kylmä vesi sekä kivennäisvesi. Kaada joukkoon ohukaisjauhe ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Paista taikinasta pannulla kohtalaisella lämmöllä rapeareunaisia lettuja. Perkaa ja viipaloi mansikat. Täytä letut mansikkaviipaleilla ja vaahdotetulla mansikkakermalla.06.05
Täytetyt mansikkaohukaiset
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (300 g) ohukais- ja vohvelijauhetta |
| 3 1/2 dl | kivennäisvettä |
Paistamiseen: | |
| juoksevaa margariinia | |
Täyte: | |
| 5 dl | mansikoita |
| 2 dl | vaahtoutuvaa mansikkakermaa |
Valmistus
- 1
Mittaa kulhoon kylmä vesi sekä kivennäisvesi. Kaada joukkoon ohukaisjauhe ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Paista taikinasta pannulla kohtalaisella lämmöllä rapeareunaisia lettuja. Perkaa ja viipaloi mansikat. Täytä letut mansikkaviipaleilla ja vaahdotetulla mansikkakermalla.06.05
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























