Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt mansikkaohukaiset

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(300 g) ohukais- ja vohvelijauhetta
3 1/2 dl
Kivennäisvettä

Paistamiseen:

Juoksevaa margariinia

Täyte:

5 dl
Mansikoita
2 dl
Vaahtoutuvaa mansikkakermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kulhoon kylmä vesi sekä kivennäisvesi. Kaada joukkoon ohukaisjauhe ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Paista taikinasta pannulla kohtalaisella lämmöllä rapeareunaisia lettuja. Perkaa ja viipaloi mansikat. Täytä letut mansikkaviipaleilla ja vaahdotetulla mansikkakermalla.06.05

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.