Täytetyt silakkapihvit uunissa

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gsilakkafileitä
1 tlsuolaa
hiukan valko- tai mustapippuria

Täyte:

1/2 kpl(á 150 g) pehmeää vuohenjuustoa (chèvre)
3 rklaurinkokuivattua tomaattia pienenä silppuna
3 rklhienonnettua tilliä
hienoksi murennettuja hapankorppuja

Valmistus

  1. 1

    Valmista täyte. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja tilli. Sekoita vuohenjuuston joukkoon tomaatti ja tilli. Notkista tarvittaessa ruokalusikallisella tomaattien öljyä. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Sirottele fileille suolaa ja pippuria. Levitä puolelle fileistä juustotahnaa ja paina päälle toinen filee. Pane pihvit leivinpaperilla peitetylle pellille vieretysten ja sirottele pinnalle hiukan jauhettuja hapankorppuja. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia pihvien koosta riippuen. Tarjoa lisänä perunasosetta tai juuressosetta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 7.11.2025

Samankaltaisia reseptejä