Täytetyt silakkapihvit uunissa - Yhteishyvä

Täytetyt silakkapihvit uunissa

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Silakkafileitä
1 tl
Suolaa
Hiukan valko- tai mustapippuria

TÄYTE:

1/2 kpl
(á 150 g) pehmeää vuohenjuustoa (chèvre)
3 rkl
Aurinkokuivattua tomaattia pienenä silppuna
3 rkl
Hienonnettua tilliä
Hienoksi murennettuja hapankorppuja

Näin teet

1

Valmista täyte. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja tilli. Sekoita vuohenjuuston joukkoon tomaatti ja tilli. Notkista tarvittaessa ruokalusikallisella tomaattien öljyä. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Sirottele fileille suolaa ja pippuria. Levitä puolelle fileistä juustotahnaa ja paina päälle toinen filee. Pane pihvit leivinpaperilla peitetylle pellille vieretysten ja sirottele pinnalle hiukan jauhettuja hapankorppuja. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia pihvien koosta riippuen. Tarjoa lisänä perunasosetta tai juuressosetta.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa