Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt silakkapihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Silakkafileitä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
1 dl
Silputtua tuoretta tilliä
180 g
Pakastekatkarapuja
100 g
Ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa

Leivittämiseen

1 1/2 dl
Ruisjauhoa
1/2 tl
Suolaa

Paistamiseen

Margariinia ja öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane puolet silakkafileistä leivinpaperin päälle, nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suola ja valkopippuria. Sekoita keskenään tillisilppu, katkaravut ja tuorejuusto. Nostele loput fileet täytteen päälle kanneksi. Sekoita keskenään ruisjauho ja suola ja painele pihvit molemmin puolin seokseen. Kuumenna öljy ja margariini paistinpannussa ja paista pihvit pannulla keskilämmöllä kauniin ruskeiksi. .

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.