Täytetyt sitruunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt sitruunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Suurta sitruunaa
1 kpl
Valkuainen
3/4 dl
Sokeria
2 - 3 rkl
Sitruunan mehua
1 dl
Kermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese sitruunat huolellisesti kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa sitruunasta lakki pois. Poista hedelmäliha veitsen ja lusikan avulla. Säästä sitruunanmehu. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita vaahdot toisiinsa ja lisää sitruunanmehu.Leikkaa pohja tasaiseksi. Varo leikkaamasta pohjaan aukkoa. Täytä sitruunat vaahdolla ja pakasta vähintään viisi tuntia. Ota sitruunat sulamaan hetki ennen tarjoilua. Koristele vihreällä. Tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.