Täytetyt sitruunat
15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | suurta sitruunaa |
| 1 kpl | valkuainen |
| 3/4 dl | sokeria |
| 2 - 3 rkl | sitruunan mehua |
| 1 dl | kermaa |
- 1.
Pese sitruunat huolellisesti kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa sitruunasta lakki pois. Poista hedelmäliha veitsen ja lusikan avulla. Säästä sitruunanmehu. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita vaahdot toisiinsa ja lisää sitruunanmehu.Leikkaa pohja tasaiseksi. Varo leikkaamasta pohjaan aukkoa. Täytä sitruunat vaahdolla ja pakasta vähintään viisi tuntia. Ota sitruunat sulamaan hetki ennen tarjoilua. Koristele vihreällä. Tarjoile.
Täytetyt sitruunat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | suurta sitruunaa |
| 1 kpl | valkuainen |
| 3/4 dl | sokeria |
| 2 - 3 rkl | sitruunan mehua |
| 1 dl | kermaa |
Valmistus
- 1
Pese sitruunat huolellisesti kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa sitruunasta lakki pois. Poista hedelmäliha veitsen ja lusikan avulla. Säästä sitruunanmehu. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita vaahdot toisiinsa ja lisää sitruunanmehu.Leikkaa pohja tasaiseksi. Varo leikkaamasta pohjaan aukkoa. Täytä sitruunat vaahdolla ja pakasta vähintään viisi tuntia. Ota sitruunat sulamaan hetki ennen tarjoilua. Koristele vihreällä. Tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























