Täytetyt sitruunat

Arvostele resepti
4 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplsuurta sitruunaa
1 kplvalkuainen
3/4 dlsokeria
2 - 3 rklsitruunan mehua
1 dlkermaa

Valmistus

  1. 1

    Pese sitruunat huolellisesti kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa sitruunasta lakki pois. Poista hedelmäliha veitsen ja lusikan avulla. Säästä sitruunanmehu. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita vaahdot toisiinsa ja lisää sitruunanmehu.Leikkaa pohja tasaiseksi. Varo leikkaamasta pohjaan aukkoa. Täytä sitruunat vaahdolla ja pakasta vähintään viisi tuntia. Ota sitruunat sulamaan hetki ennen tarjoilua. Koristele vihreällä. Tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä