Kuori ja hienonna valkosipulit ja sipuli. Hienonna chili. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipuli, valkosipuli ja chili pannulle ja paista 1–2 minuuttia, kunnes sipuli on ruskistunut. Lisää tacokastike ja vesi, sekoita ja kiehauta.
Pilko tomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli. Irrota salaatinlehdet, huuhtele ja kuivaa ne. Lusikoi jauhelihakastiketta tortillan täytteeksi. Lisää salaattia, tomaattia ja punasipulia, juustoraastetta ja muutama jalapenoviipale. Kääräise tortillalettu täytteiden ympärille.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
359
1504
17,4 g
6,5 g
34,1 g
13,6 g
1,6 g
15,5 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli