Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Texmex-keitto

timer-icon30 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Ruokaisa texmex-keitto valmistetaan jauhelihasta, kidneypavuista, vihreistä pavuista ja maissista. Keiton yllättävä yksityiskohta on pari palaa tummaa suklaata.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1/4 tl
Punaista chilirouhetta
400 g
Paistijauhelihaa
2 kpl
Palaa tummaa suklaata
8 dl
Lihalientä
1 kpl
(410/250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 kpl
(200 g) vihreitä papuja paloina
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1 rkl
Fariinisokeria
2 rkl
Tomaattisosetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita öljyssä kattilan pohjalla hetken aikaa. Lisää chilirouhe ja jauheliha. Paista, kunnes jauheliha on kypsää.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1/4 tl
Punaista chilirouhetta
400 g
Paistijauhelihaa
2

Lisää joukkoon rouhitut suklaapalat ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää kattilaan lihaliemi ja kidneypavut ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää joukkoon pavut, maissit, fariinisokeria ja tomaattisose. Anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia.

2 kpl
Palaa tummaa suklaata
8 dl
Lihalientä
1 kpl
(410/250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 kpl
(200 g) vihreitä papuja paloina
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1 rkl
Fariinisokeria
2 rkl
Tomaattisosetta
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 8.8.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.