Texmex-keitto

Arvostele resepti
8 Annosta

30 min

Ruokaisa texmex-keitto valmistetaan jauhelihasta, kidneypavuista, vihreistä pavuista ja maissista. Keiton yllättävä yksityiskohta on pari palaa tummaa suklaata.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1/4 tlpunaista chilirouhetta
400 gpaistijauhelihaa
2 kplpalaa tummaa suklaata
8 dllihalientä
1 kpl(410/250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 kpl(200 g) vihreitä papuja paloina
1 kpl(200 g) pakastemaissia
1 rklfariinisokeria
2 rkltomaattisosetta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita öljyssä kattilan pohjalla hetken aikaa. Lisää chilirouhe ja jauheliha. Paista, kunnes jauheliha on kypsää.

    MääräAinesosa
    1 kplsipuli
    1 kplvalkosipulinkynsi
    1 rklöljyä
    1/4 tlpunaista chilirouhetta
    400 gpaistijauhelihaa
  2. 2

    Lisää joukkoon rouhitut suklaapalat ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää kattilaan lihaliemi ja kidneypavut ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää joukkoon pavut, maissit, fariinisokeria ja tomaattisose. Anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia.

    MääräAinesosa
    2 kplpalaa tummaa suklaata
    8 dllihalientä
    1 kpl(410/250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
    1 kpl(200 g) vihreitä papuja paloina
    1 kpl(200 g) pakastemaissia
    1 rklfariinisokeria
    2 rkltomaattisosetta

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä