Texmex-täyte muurinpohjaletuille | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Texmex-täyte muurinpohjaletuille

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

300 - 400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
3 tl
Mietoa chilijauhetta
1 tl
Oreganoa
1 kpl
Veteen säilöttyjä ruskeita tai valkoisia papuja
2 dl
Lihalientä
Suolaa tarvittaessa
Mustapippuria
Tummaa kastikesuurusta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä padassa tai paistokasarissa. Lisää jauheliha, murenna se pannuun ja kääntele niin, että se kypsyy. Lisää tomaattisose ja mausteet ja kuumenna nekin. Lisää sitten valutetut pavut ja lihaliemi. Suurusta lientä hiukan tummalla suuruksella. Tarkista maku. Tarjoa kuumana ohukaisten kanssa. Tuo tarjolle myös salaattia, sipulirenkaita, avokadokuutioita ja kermaviiliä tai ranskankermaa.Muurinpohjaletut

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.