Texmex-täyte muurinpohjaletuille

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
300 - 400 gjauhelihaa
1 kplsipuli
1 rklöljyä
3 rkltomaattisosetta
1 tljeeraa eli juustokuminaa
3 tlmietoa chilijauhetta
1 tloreganoa
1 kplveteen säilöttyjä ruskeita tai valkoisia papuja
2 dllihalientä
suolaa tarvittaessa
mustapippuria
tummaa kastikesuurusta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä padassa tai paistokasarissa. Lisää jauheliha, murenna se pannuun ja kääntele niin, että se kypsyy. Lisää tomaattisose ja mausteet ja kuumenna nekin. Lisää sitten valutetut pavut ja lihaliemi. Suurusta lientä hiukan tummalla suuruksella. Tarkista maku. Tarjoa kuumana ohukaisten kanssa. Tuo tarjolle myös salaattia, sipulirenkaita, avokadokuutioita ja kermaviiliä tai ranskankermaa.Muurinpohjaletut

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 14.10.2025