Thai-jauhelihakastike

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Jauhelihakastike saa thaimaalaisen säväyksen thaicurrytahnasta ja kookosmaidosta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
20 gtuoretta inkivääriä
400 gjauhelihaa
1 rklöljyä
2 rklpunaista currytahnaa
400 gkookosmaitoa
1 rklmakeaa soijakastiketta
2 rklhienonnettua korianteria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Paista jauheliha öljyssä pannulla ja lisää loppuvaiheessa joukkoon sipulit ja inkivääri.
    Lisää currytahna ja sekoita ainekset tasaiseksi. Lisää kookosmaito ja soijakastike, hauduta 5–10 minuuttia.
    Ripottele pinnalle korianteria. Tarjoa basmatiriisin kera.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulinkynttä, 20 g tuoretta inkivääriä, 2 rkl Punaista currytahnaa, 2 rkl Hienonnettua korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä