Paloittele kala. Kuullota currytahnaa hetki öljyssä kattilassa.
Lisää liemi ja kaffirlimetin lehdet, anna kiehua pari minuuttia. Lisää kasvikset ja kala. Anna keiton kiehua hiljalleen pari minuuttia.
Mausta liemi limettimehulla ja ripauksella suolaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1354
324
16,8 g
3,0 g
14,0 g
6,0 g
3,8 g
26,8 g
1,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Punaista currytahnaa,
Kaffirlimetin lehteä,
2 rkl Limettimehua,
Tuoretta korianteria, halutessasi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli