Paloittele kala. Kuullota currytahnaa hetki öljyssä kattilassa.
Lisää liemi ja kaffirlimetin lehdet, anna kiehua pari minuuttia. Lisää kasvikset ja kala. Anna keiton kiehua hiljalleen pari minuuttia.
Mausta liemi limettimehulla ja ripauksella suolaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
324
1354
16,8 g
3,0 g
14,0 g
6,0 g
3,8 g
26,8 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Punaista currytahnaa,
Kaffirlimetin lehteä,
2 rkl Limettimehua,
Tuoretta korianteria, halutessasi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli