Thaimaalainen pyttipannu | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thaimaalainen pyttipannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Keitettyä riisiä
1/2 dl
Öljyä
1 kpl
Pieni purjo tai nippu kevätsipuleita
200 g
Siitakesieniä
1 - 2 rkl
Kala- tai osterikastiketta
1 - 2 rkl
Hunajaa tai ruokosokeria
1 tl
Tabascoa
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä

lisäksi:

4 - 5 kpl
Banaania
200 g
Kypsää lihaa, kalaa tai katkarapuja
Paprikaa

koristeluun:

Paahdettuja tai öljyssä paistettuja maapähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhdo tai puhdista sienet. Halkaise niistä suurimmat. Hienonna sipuli.Kuumenna vokkipannu ja lisää siihen öljy. Kypsennä sienet ja sipulisilppu koko ajan sekoittaen. Lisää riisi ja anna ruskistua hiukan. Mausta seos huolella.Kuori ja viipaloi banaanit. Kypsennä viipaleet erikseen öljyssä paistinpannussa ja lisää riisin sekaan.Lisää joukkoon vielä kypsää, kuutioitua lihaa tai kalaa, katkarapuja ja hienonnettua paprikaa. Kuumenna ja sekoita. Koristele.Tarjoa suoraan vokista.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.