Thaimaalainen pyttipannu

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lkeitettyä riisiä
1/2 dlöljyä
1 kplpieni purjo tai nippu kevätsipuleita
200 gsiitakesieniä
1 - 2 rklkala- tai osterikastiketta
1 - 2 rklhunajaa tai ruokosokeria
1 tltabascoa
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä

Lisäksi:

4 - 5 kplbanaania
200 gkypsää lihaa, kalaa tai katkarapuja
paprikaa

Koristeluun:

paahdettuja tai öljyssä paistettuja maapähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Huuhdo tai puhdista sienet. Halkaise niistä suurimmat. Hienonna sipuli.Kuumenna vokkipannu ja lisää siihen öljy. Kypsennä sienet ja sipulisilppu koko ajan sekoittaen. Lisää riisi ja anna ruskistua hiukan. Mausta seos huolella.Kuori ja viipaloi banaanit. Kypsennä viipaleet erikseen öljyssä paistinpannussa ja lisää riisin sekaan.Lisää joukkoon vielä kypsää, kuutioitua lihaa tai kalaa, katkarapuja ja hienonnettua paprikaa. Kuumenna ja sekoita. Koristele.Tarjoa suoraan vokista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä