Thaimaalainen pyttipannu

Nappaa talteen!
| 1 l | keitettyä riisiä |
| 1/2 dl | öljyä |
| 1 kpl | pieni purjo tai nippu kevätsipuleita |
| 200 g | siitakesieniä |
| 1 - 2 rkl | kala- tai osterikastiketta |
| 1 - 2 rkl | hunajaa tai ruokosokeria |
| 1 tl | tabascoa |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 4 - 5 kpl | banaania |
| 200 g | kypsää lihaa, kalaa tai katkarapuja |
| paprikaa | |
| Koristeluun: | |
| paahdettuja tai öljyssä paistettuja maapähkinöitä | |
- 1.
Huuhdo tai puhdista sienet. Halkaise niistä suurimmat. Hienonna sipuli.Kuumenna vokkipannu ja lisää siihen öljy. Kypsennä sienet ja sipulisilppu koko ajan sekoittaen. Lisää riisi ja anna ruskistua hiukan. Mausta seos huolella.Kuori ja viipaloi banaanit. Kypsennä viipaleet erikseen öljyssä paistinpannussa ja lisää riisin sekaan.Lisää joukkoon vielä kypsää, kuutioitua lihaa tai kalaa, katkarapuja ja hienonnettua paprikaa. Kuumenna ja sekoita. Koristele.Tarjoa suoraan vokista.
Thaimaalainen pyttipannu
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | keitettyä riisiä |
| 1/2 dl | öljyä |
| 1 kpl | pieni purjo tai nippu kevätsipuleita |
| 200 g | siitakesieniä |
| 1 - 2 rkl | kala- tai osterikastiketta |
| 1 - 2 rkl | hunajaa tai ruokosokeria |
| 1 tl | tabascoa |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
Lisäksi: | |
| 4 - 5 kpl | banaania |
| 200 g | kypsää lihaa, kalaa tai katkarapuja |
| paprikaa | |
Koristeluun: | |
| paahdettuja tai öljyssä paistettuja maapähkinöitä | |
Valmistus
- 1
Huuhdo tai puhdista sienet. Halkaise niistä suurimmat. Hienonna sipuli.Kuumenna vokkipannu ja lisää siihen öljy. Kypsennä sienet ja sipulisilppu koko ajan sekoittaen. Lisää riisi ja anna ruskistua hiukan. Mausta seos huolella.Kuori ja viipaloi banaanit. Kypsennä viipaleet erikseen öljyssä paistinpannussa ja lisää riisin sekaan.Lisää joukkoon vielä kypsää, kuutioitua lihaa tai kalaa, katkarapuja ja hienonnettua paprikaa. Kuumenna ja sekoita. Koristele.Tarjoa suoraan vokista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























