Thaimakkarakastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thaimakkarakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Perinteinen makkarakastike saa thaimaalaisen säväyksen currytahnasta ja kookosmaidosta. Ripottele kastikkeen joukkoon halutessasi hienonnettua persiljaa.

Ainekset

500 g
Lenkkimakkaraa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Porkkanaa
1 rkl
Öljyä
3 rkl
Punaista currytahnaa
1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori makkarat ja halkaise pituussuunnassa. Leikkaa vinottain viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja halkaise porkkanat. Leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Paahda teflonpannulla makkaraviipaleet ja siirrä syrjään. Lisää pannulle loraus öljyä ja sipulit sekä porkkanat. Kääntele hetki. Lisää pannulle currytahna, kookosmaito ja makkarat. Keitä muutama minuutti. Ripottele joukkoon hienonnettu persilja.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 17.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

6316

1508

120,0 g

52,0 g

52,0 g

17,0 g

5,0 g

53,0 g

14,3 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli