Thaimakkarakastike

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Perinteinen makkarakastike saa thaimaalaisen säväyksen currytahnasta ja kookosmaidosta. Ripottele kastikkeen joukkoon halutessasi hienonnettua persiljaa.

Ainekset

MääräAinesosa
500 glenkkimakkaraa
1 kplsipuli
3 kplporkkanaa
1 rklöljyä
3 rklpunaista currytahnaa
1 kpl(400 g) kookosmaitoa
2 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori makkarat ja halkaise pituussuunnassa. Leikkaa vinottain viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja halkaise porkkanat. Leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Paahda teflonpannulla makkaraviipaleet ja siirrä syrjään. Lisää pannulle loraus öljyä ja sipulit sekä porkkanat. Kääntele hetki. Lisää pannulle currytahna, kookosmaito ja makkarat. Keitä muutama minuutti. Ripottele joukkoon hienonnettu persilja.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025