Kuori makkarat ja halkaise pituussuunnassa. Leikkaa vinottain viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja halkaise porkkanat. Leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Paahda teflonpannulla makkaraviipaleet ja siirrä syrjään. Lisää pannulle loraus öljyä ja sipulit sekä porkkanat. Kääntele hetki. Lisää pannulle currytahna, kookosmaito ja makkarat. Keitä muutama minuutti. Ripottele joukkoon hienonnettu persilja.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
6316
1508
120,0 g
52,0 g
52,0 g
17,0 g
5,0 g
53,0 g
14,3 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli