Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimakkarakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Perinteinen makkarakastike saa thaimaalaisen säväyksen currytahnasta ja kookosmaidosta. Ripottele kastikkeen joukkoon halutessasi hienonnettua persiljaa.

Ainekset

500 g
Lenkkimakkaraa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Porkkanaa
1 rkl
Öljyä
3 rkl
Punaista currytahnaa
1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori makkarat ja halkaise pituussuunnassa. Leikkaa vinottain viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja halkaise porkkanat. Leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Paahda teflonpannulla makkaraviipaleet ja siirrä syrjään. Lisää pannulle loraus öljyä ja sipulit sekä porkkanat. Kääntele hetki. Lisää pannulle currytahna, kookosmaito ja makkarat. Keitä muutama minuutti. Ripottele joukkoon hienonnettu persilja.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

1508

6316

120,0 g

52,0 g

52,0 g

17,0 g

5,0 g

53,0 g

14,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli