
Tilliraidoitettu savukirjolohifilee
Ainekset
Valmistus
Mittaa gremolatan ainekset tehosekoittimen tai monitoimikoneen kulhoon. Pyöräytä kastike tasaiseksi.
Nosta kala tarjoiluastialle. Lusikoi kastike pursotuspussiin ja pursota kalalle raitoja. Tarjoa loppu kastike kulhosta.
Vinkki: Laita muutama kylmäkalle folioon, sujauta pöytäliinan alle ja nosta kalavati päälle. Näin kala säilyy paremmin noutopöydässä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
241
1007
22,8 g
3,5 g
0,1 g
—
—
10,1 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli