Tomaatti-basilikakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-basilikakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Tomaattisosetta
2 kpl
(à 400 g) tomaattimurskaa
3 dl
Kasvislientä
2 rkl
Fariinisokeria
2 tl
Kuivattua timjamia
4 rkl
Hienonnettua tuoretta basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipulit ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Lisää tomaattisose tomaattimurska, kasvisliemi, fariinisokeri ja timjami. Anna keiton kiehua kohtalaisella lämmöllä noin 15 minuuttia.Lisää joukkoon hienonnettu basilika ja mausta suolalla ja pippurilla. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarjoa leivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 19.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.