Poista makkaroista kuoret. Leikkaa makkaraan viiltoja noin sentin välein. Aseta makkara uunivuokaan.
Halkaise tomaatit, poista kannat ja leikkaa ohuiksi puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Viipaloi halloumi. Paina makkaraviiltoihin vuorotellen tomaattia ja halloumia. Kypsennä makkaraa 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit valmistaa myös grillissä!
Valmista basilikaöljy. Hienonna teholeikkurissa basilikanlehdet, öljy ja ripaus suolaa tasaiseksi kastikkeeksi. Valuta paistetun makkaran päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
291
1216
24,2 g
8,7 g
7,3 g
1,7 g
0,5 g
11,2 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli