Tomaatti-kalakääröt - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-kalakääröt

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Turskafileetä ( tai muuta valkoista kalaa)
1 tl
Merisuolaa ja mustapippuria
Nippu ruohosipulia
4 - 8 kpl
Keskikokoista tomaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Valkosipulisuolaa

Näin teet

1

Mausta kalafileet suolalla, pippurilla ja sipulisilpulla. Halkaise ne pituussuunnassa kahtia, jos ne ovat isoja.Pistele huuhdotut tomaatit. Kiedo kalafilee tai fileen puolikas kunkin tomaatin ympärille ja kiinnitä tikulla. Nosta kääröt vuokaan tai folioarkille, voitele öljyllä ja mausta valkosipulisuolalla.Kypsennä uunissa tai grillissä. Kypsennysaika on välineestä riippuen 20-10 minuuttia.Tarjoa lisänä paistettuja palloperunoita (pakaste) ja kasviksia.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.5.2019