Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-kalakääröt

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Turskafileetä ( tai muuta valkoista kalaa)
1 tl
Merisuolaa ja mustapippuria
Nippu ruohosipulia
4 - 8 kpl
Keskikokoista tomaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Valkosipulisuolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mausta kalafileet suolalla, pippurilla ja sipulisilpulla. Halkaise ne pituussuunnassa kahtia, jos ne ovat isoja.Pistele huuhdotut tomaatit. Kiedo kalafilee tai fileen puolikas kunkin tomaatin ympärille ja kiinnitä tikulla. Nosta kääröt vuokaan tai folioarkille, voitele öljyllä ja mausta valkosipulisuolalla.Kypsennä uunissa tai grillissä. Kypsennysaika on välineestä riippuen 20-10 minuuttia.Tarjoa lisänä paistettuja palloperunoita (pakaste) ja kasviksia.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.