Tomaatti-kalakääröt

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplturskafileetä ( tai muuta valkoista kalaa)
1 tlmerisuolaa ja mustapippuria
nippu ruohosipulia
4 - 8 kplkeskikokoista tomaattia
1 rkloliiviöljyä
1/2 tlvalkosipulisuolaa

Valmistus

  1. 1

    Mausta kalafileet suolalla, pippurilla ja sipulisilpulla. Halkaise ne pituussuunnassa kahtia, jos ne ovat isoja.Pistele huuhdotut tomaatit. Kiedo kalafilee tai fileen puolikas kunkin tomaatin ympärille ja kiinnitä tikulla. Nosta kääröt vuokaan tai folioarkille, voitele öljyllä ja mausta valkosipulisuolalla.Kypsennä uunissa tai grillissä. Kypsennysaika on välineestä riippuen 20-10 minuuttia.Tarjoa lisänä paistettuja palloperunoita (pakaste) ja kasviksia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025