Tomaatti-kasvisvokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-kasvisvokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
300 g
Valkokaalia
1 kpl
(220 g/140 g) säilykeananasta renkaina
10 kpl
Kirsikkatomaattia
2 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
2 rkl
Soijakastiketta
3 rkl
Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele vokkikasvikset. Kuumenna öljy vokissa tai muurinpohjapannussa. Lisää sipuli ja kaalisuikaleet ja kääntele niitä kuumassa pannussa muutama minuutti.

Lisää ananas ja mausteet ja kuumenna. Lisää tomaatit ja tarkista maku. Tarjoa paistettujen tai grillattujen possuleikkeiden kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.7.2013
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

670

160

7,5 g

0,5 g

17,3 g

16,0 g

4,8 g

2,5 g

1,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala tuoretta inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli