Tomaatti-kasvisvokki
Ainekset
Valmistus
Paloittele vokkikasvikset. Kuumenna öljy vokissa tai muurinpohjapannussa. Lisää sipuli ja kaalisuikaleet ja kääntele niitä kuumassa pannussa muutama minuutti.
Lisää ananas ja mausteet ja kuumenna. Lisää tomaatit ja tarkista maku. Tarjoa paistettujen tai grillattujen possuleikkeiden kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
160
670
7,5 g
0,5 g
17,3 g
16,0 g
4,8 g
2,5 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala tuoretta inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli