Tomaatti-kasvisvokki

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
300 gvalkokaalia
1 kpl(220 g/140 g) säilykeananasta renkaina
10 kplkirsikkatomaattia
2 rklöljyä
pala tuoretta inkivääriä
2 rklsoijakastiketta
3 rklmakeaa chilikastiketta

Valmistus

  1. 1

    Paloittele vokkikasvikset. Kuumenna öljy vokissa tai muurinpohjapannussa. Lisää sipuli ja kaalisuikaleet ja kääntele niitä kuumassa pannussa muutama minuutti.

    Lisää ananas ja mausteet ja kuumenna. Lisää tomaatit ja tarkista maku. Tarjoa paistettujen tai grillattujen possuleikkeiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Pala tuoretta inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä