Tomaatti-makkaravuoka

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
2 kplvaaleaa leipää
1 rklöljyä
1/2 dlparmesaaniraastetta
1 kplvalkosipulin kynsi
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippurirouhetta
6 kpltomaattia
400 glenkkimakkaraa

Valmistus

  1. 1

    Hienonna leipäviipaleet monitoimikoneessa, lisää öljy, parmesaaniraaste, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi. Pese ja lohko tomaatit. Nosta lohkot uunivuokaan ja ripottele leivänmuruseos pinnalle. Kuori lenkkimakkara ja leikkaa pintaan viillot lähes pohjaan asti. Nosta makkara tomaattien päälle. Kypsennä tomaatti-makkaravuokaa 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025