Tomaatti-makkaravuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-makkaravuoka

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 kpl
Vaaleaa leipää
1 rkl
Öljyä
1/2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippurirouhetta
6 kpl
Tomaattia
400 g
Lenkkimakkaraa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna leipäviipaleet monitoimikoneessa, lisää öljy, parmesaaniraaste, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi. Pese ja lohko tomaatit. Nosta lohkot uunivuokaan ja ripottele leivänmuruseos pinnalle. Kuori lenkkimakkara ja leikkaa pintaan viillot lähes pohjaan asti. Nosta makkara tomaattien päälle. Kypsennä tomaatti-makkaravuokaa 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.