Tomaatti-makkaravuoka

Nappaa talteen!
| 2 kpl | vaaleaa leipää |
| 1 rkl | öljyä |
| 1/2 dl | parmesaaniraastetta |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippurirouhetta |
| 6 kpl | tomaattia |
| 400 g | lenkkimakkaraa |
- 1.
Hienonna leipäviipaleet monitoimikoneessa, lisää öljy, parmesaaniraaste, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi. Pese ja lohko tomaatit. Nosta lohkot uunivuokaan ja ripottele leivänmuruseos pinnalle. Kuori lenkkimakkara ja leikkaa pintaan viillot lähes pohjaan asti. Nosta makkara tomaattien päälle. Kypsennä tomaatti-makkaravuokaa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Tomaatti-makkaravuoka
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | vaaleaa leipää |
| 1 rkl | öljyä |
| 1/2 dl | parmesaaniraastetta |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippurirouhetta |
| 6 kpl | tomaattia |
| 400 g | lenkkimakkaraa |
Valmistus
- 1
Hienonna leipäviipaleet monitoimikoneessa, lisää öljy, parmesaaniraaste, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi. Pese ja lohko tomaatit. Nosta lohkot uunivuokaan ja ripottele leivänmuruseos pinnalle. Kuori lenkkimakkara ja leikkaa pintaan viillot lähes pohjaan asti. Nosta makkara tomaattien päälle. Kypsennä tomaatti-makkaravuokaa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












