Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-mozzarella-ciabatta

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ainekset

7 rkl
Punaista pestoa
2 tl
Oreganoa
1 kpl
Ciabatta-leipä
200 g
Mozzarellaa
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Kypsä avokado
25 g
(1/2 ruukkua) rucolaa

Koristeluun:

Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise ciabatta kahtia. Sekoita pesto ja oregano keskenään. Voitele ciabatan puolikkaat seoksella. Leikkaa mozzarella noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi tomaatit. Kuori ja viipaloi avokado. Lado ciabatan päälle ensin tomaatti- ja avokadoviipaleita, sitten mozzarellaa. Aseta päälle rucolaa. Kuorruta uunissa noin 5 minuuttia. Koristele halutessasi tuoreella rucolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.