Tomaatti-mozzarella-ciabatta
Ainekset
7 rkl
Punaista pestoa
2 tl
Oreganoa
1 kpl
Ciabatta-leipä
200 g
Mozzarellaa
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Kypsä avokado
25 g
(1/2 ruukkua) rucolaa
KORISTELUUN:
Rucolaa
Näin teet
1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise ciabatta kahtia. Sekoita pesto ja oregano keskenään. Voitele ciabatan puolikkaat seoksella. Leikkaa mozzarella noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi tomaatit. Kuori ja viipaloi avokado. Lado ciabatan päälle ensin tomaatti- ja avokadoviipaleita, sitten mozzarellaa. Aseta päälle rucolaa. Kuorruta uunissa noin 5 minuuttia. Koristele halutessasi tuoreella rucolalla.
Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
Muokattu: 15.11.2018