Tomaatti-seitipasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-seitipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Pakasteseitikuutioita
250 g
Pastaa
2 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kpl
Ruukku ruohosipulia
3 rkl
Öljyä
2 rkl
Kuivattua timjamia
3 rkl
Öljyä
3 tl
Chilimausteseosta
2 tl
Sitruunamehua
Juustoraastetta halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata seitikuutiot. Keitä pasta kypsäksi ja valuta keitinvedestä. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Hienonna ruohosipuli. Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää öljyyn timjami ja chili. Kuumenna hetki sekoittaen. Lisää ruohosipuli, kala- ja tomaattipalat. Sekoita ja paista noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Mausta sitruunamehulla, lisää suolaa tarvittaessa. Lisää lopuksi keitetty pasta ja sekoita. Tarjoa halutessasi juustoraasteen kera.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.