Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-seitipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Pakasteseitikuutioita
250 g
Pastaa
2 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kpl
Ruukku ruohosipulia
3 rkl
Öljyä
2 rkl
Kuivattua timjamia
3 rkl
Öljyä
3 tl
Chilimausteseosta
2 tl
Sitruunamehua
Juustoraastetta halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata seitikuutiot. Keitä pasta kypsäksi ja valuta keitinvedestä. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Hienonna ruohosipuli. Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää öljyyn timjami ja chili. Kuumenna hetki sekoittaen. Lisää ruohosipuli, kala- ja tomaattipalat. Sekoita ja paista noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Mausta sitruunamehulla, lisää suolaa tarvittaessa. Lisää lopuksi keitetty pasta ja sekoita. Tarjoa halutessasi juustoraasteen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.