Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattimuffinit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaurahiutaleita
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kermaviiliä
1/2 dl
Öljyä

Täyte:

1 kpl
Kananmuna
2 dl
Raejuustoa
1 dl
Juustoraastetta
1/2 kpl
Punasipulia
10 kpl
Viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl
Basilikaa

Päälle:

3 kpl
Viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
Pala punasipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa kananmunan joukkoon kermaviili ja öljy. Lisää kananmunaseos jauhojen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Sekoita täyte ja lisää puolet taikinan joukkoon. Annostele taikina voideltuihin muffinipellin koloihin. Nosta loppu täyte päälle ja paina vielä koristeeksi aurinkokuivattuja tomaatteja ja sipuliviipaleita. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile tomaattimuffineja keiton kanssa tai kahvi- tai noutopöydässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.