Tomaattinen jauhelihakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaattinen jauhelihakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta jauhelihakastike tomaattimurskeella ja tarjoile pastan tai perunoiden kanssa.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 - 2 kpl
Sipulia
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Vehnäjauhoja
400 g
Tomaattimursketta
2 dl
Vettä
Suolaa, sokeria ja mustapippurirouhetta
(1-3 valkosipulinkynttä)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja silppua sipulit paistinpannuun. Lisää öljy ja jauheliha. Ruskista liha ja sipulit sekoittaen kauniin ruskeiksi ja lisää jauhot. Sekoita ja lisää tomaattimurske sekä vesi.

Keitä kastiketta viitisen minuuttia, mausta se ja jatka keittämistä vielä toiset viisi minuuttia.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.