Tomaattinen jauhelihakastike

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Mausta jauhelihakastike tomaattimurskeella ja tarjoile pastan tai perunoiden kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 - 2 kplsipulia
1 rklöljyä
2 rklvehnäjauhoja
400 gtomaattimursketta
2 dlvettä
suolaa, sokeria ja mustapippurirouhetta
(1-3 valkosipulinkynttä)

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja silppua sipulit paistinpannuun. Lisää öljy ja jauheliha. Ruskista liha ja sipulit sekoittaen kauniin ruskeiksi ja lisää jauhot. Sekoita ja lisää tomaattimurske sekä vesi.

    Keitä kastiketta viitisen minuuttia, mausta se ja jatka keittämistä vielä toiset viisi minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä