Tomaattinen jauhelihakastike
15 min

Nappaa talteen!
Mausta jauhelihakastike tomaattimurskeella ja tarjoile pastan tai perunoiden kanssa.
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 - 2 kpl | sipulia |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 400 g | tomaattimursketta |
| 2 dl | vettä |
| suolaa, sokeria ja mustapippurirouhetta | |
| (1-3 valkosipulinkynttä) |
- 1.
Kuori ja silppua sipulit paistinpannuun. Lisää öljy ja jauheliha. Ruskista liha ja sipulit sekoittaen kauniin ruskeiksi ja lisää jauhot. Sekoita ja lisää tomaattimurske sekä vesi.
Keitä kastiketta viitisen minuuttia, mausta se ja jatka keittämistä vielä toiset viisi minuuttia.
Tomaattinen jauhelihakastike
Mausta jauhelihakastike tomaattimurskeella ja tarjoile pastan tai perunoiden kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 - 2 kpl | sipulia |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 400 g | tomaattimursketta |
| 2 dl | vettä |
| suolaa, sokeria ja mustapippurirouhetta | |
| (1-3 valkosipulinkynttä) |
Valmistus
- 1
Kuori ja silppua sipulit paistinpannuun. Lisää öljy ja jauheliha. Ruskista liha ja sipulit sekoittaen kauniin ruskeiksi ja lisää jauhot. Sekoita ja lisää tomaattimurske sekä vesi.
Keitä kastiketta viitisen minuuttia, mausta se ja jatka keittämistä vielä toiset viisi minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























