Tomaattinen jauhelihakastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattinen jauhelihakastike

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Mausta jauhelihakastike tomaattimurskeella ja tarjoile pastan tai perunoiden kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 - 2 kpl
Sipulia
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Vehnäjauhoja
400 g
Tomaattimursketta
2 dl
Vettä
Suolaa, sokeria ja mustapippurirouhetta
(1-3 valkosipulinkynttä)

Näin teet

1

Kuori ja silppua sipulit paistinpannuun. Lisää öljy ja jauheliha. Ruskista liha ja sipulit sekoittaen kauniin ruskeiksi ja lisää jauhot. Sekoita ja lisää tomaattimurske sekä vesi.

Keitä kastiketta viitisen minuuttia, mausta se ja jatka keittämistä vielä toiset viisi minuuttia.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 15.5.2019