Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
Repäise ruokalautasen kokoiset palat folioista ja laita päälle voipaperia. Laita voipaperin päälle esikeitetyt perunat, pilkottu kevätsipuli ja revityt kylmäsavulohet.
Mausta hyppysellisellä sormisuolaa ja lisää oliiviöljy. Kuperra folioiden reunoja, lisää jokaiseen nyyttiin noin 2 rkl valkoviiniä ja sulje foliot nyytiksi. Grillaa nyyttejä noin 10-15 minuuttia. Tarjoile savulohi-perunanyytit esimerkiksi kurkku-tomaattisalsan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
252
1054
11,8 g
1,5 g
16,0 g
0,5 g
1,0 g
17,8 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
suolaa,
Kevätsipuli,
ripaus sormisuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli