Sulata katkaravut hyvissä ajoin pakkauksen ohjeen mukaan. Nypi kulhossa jauhot ja rasva. Lisää joukkoon rahka ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja nosta viileään täytteen teon ajaksi.
Valuta katkaravut ja tonnikala. Kauli taikinasta pohja ja siirrä se leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halk. 24 cm).
Sekoita kulhossa rahka, munat, juustoraaste ja mausteet ja lisää joukkoon katkaravut ja tonnikala. Levitä täyte pohjan päälle.
Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia tai, kunnes piirakka on täysin hyytynyt.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
188
787
12,0 g
3,0 g
10,1 g
1,4 g
1,1 g
9,4 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Juustoraastetta,
2 rkl Tomaattista chilikastiketta,
Suolaa,
Rouhittua mustaopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli