Pane pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan. Pese, kuori ja kuutioi porkkanat. Noin 5 minuuttia ennen pastan keittoajan päättymistä lisää porkkanat ja herne-maissi-paprikasekoitus pastan joukkoon. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Keitä kananmunat kypsiksi, anna jäähtyä, kuori ja soseuta ne kevyesti haarukalla.
Valuta pavut ja tonnikala liemistään. Pese ja poista paprikasta siemenet. Kuutioi se.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja yhdistä muuhun salaattiin. Anna vetäytyä hetken kylmässä ennen tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
377
1580
15,8 g
6,5 g
30,8 g
8,0 g
4,5 g
24,3 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Kuivattua yrttisekoitusta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli