Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-spagettivuoka

timer-icon60 min
Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta
Helppo arkiruoka syntyy tonnikalasta ja spagetista. Lisää tonnikala-spagettivuoan päälle halutessasi öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa.

Ainekset

250 g
Spagettia
1 kpl
Tonnikalaa öljyssä
1 kpl
(400 g) basilika-tomaattikastiketta
2 dl
Juustoraastetta
1 tl
Oreganoa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
6 - 8 kpl
Kirsikkatomaattia
(lehtikaalia)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä puolet spagetista pienen uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala ja puolet kastikkeesta ja juustoraasteesta. Ripottele päälle oreganoa ja pippuria. Lisää toinen kerros spagettia, kastiketta ja juustoa. Pane pinnalle puolitetut tomaatit. Mausta. Lisää halutessasi vuoan pinnalle öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

250 g
Spagettia
1 kpl
Tonnikalaa öljyssä
1 kpl
(400 g) basilika-tomaattikastiketta
2 dl
Juustoraastetta
1 tl
Oreganoa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
6 - 8 kpl
Kirsikkatomaattia
(lehtikaalia)
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

414

1734

7,0 g

0,7 g

65,3 g

9,7 g

6,3 g

17,3 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Juustoraastetta,

1 tl Oreganoa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria,

(lehtikaalia).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli