Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä puolet spagetista pienen uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala ja puolet kastikkeesta ja juustoraasteesta. Ripottele päälle oreganoa ja pippuria. Lisää toinen kerros spagettia, kastiketta ja juustoa. Pane pinnalle puolitetut tomaatit. Mausta. Lisää halutessasi vuoan pinnalle öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1734
414
7,0 g
0,7 g
65,3 g
9,7 g
6,3 g
17,3 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Juustoraastetta,
1 tl Oreganoa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
(lehtikaalia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli