Tonnikala-spagettivuoka

Arvostele resepti
3 Annosta

60 min

Helppo arkiruoka syntyy tonnikalasta ja spagetista. Lisää tonnikala-spagettivuoan päälle halutessasi öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa.

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
250 gspagettia
1 kpltonnikalaa öljyssä
1 kpl(400 g) basilika-tomaattikastiketta
2 dljuustoraastetta
1 tloreganoa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
6 - 8 kplkirsikkatomaattia
(lehtikaalia)

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä puolet spagetista pienen uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala ja puolet kastikkeesta ja juustoraasteesta. Ripottele päälle oreganoa ja pippuria. Lisää toinen kerros spagettia, kastiketta ja juustoa. Pane pinnalle puolitetut tomaatit. Mausta. Lisää halutessasi vuoan pinnalle öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

    MääräAinesosa
    250 gspagettia
    1 kpltonnikalaa öljyssä
    1 kpl(400 g) basilika-tomaattikastiketta
    2 dljuustoraastetta
    1 tloreganoa
    1/2 tlrouhittua mustapippuria
    6 - 8 kplkirsikkatomaattia
    (lehtikaalia)

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 dl Juustoraastetta, 1 tl Oreganoa, 0,5 tl Rouhittua mustapippuria, (lehtikaalia).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
6.9.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä