Tonnikala-spagettivuoka | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Spagettivuoka tonnikalasta

Tonnikala-spagettivuoka

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta
Helppo arkiruoka syntyy tonnikalasta ja spagetista. Lisää tonnikala-spagettivuoan päälle halutessasi öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa.

Ainekset

250 g
Spagettia
1 kpl
Tonnikalaa öljyssä
1 kpl
(400 g) basilika-tomaattikastiketta
2 dl
Juustoraastetta
1 tl
Oreganoa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
6 - 8 kpl
Kirsikkatomaattia
(lehtikaalia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä puolet spagetista pienen uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala ja puolet kastikkeesta ja juustoraasteesta. Ripottele päälle oreganoa ja pippuria. Lisää toinen kerros spagettia, kastiketta ja juustoa. Pane pinnalle puolitetut tomaatit. Mausta. Lisää halutessasi vuoan pinnalle öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

250 g
Spagettia
1 kpl
Tonnikalaa öljyssä
1 kpl
(400 g) basilika-tomaattikastiketta
2 dl
Juustoraastetta
1 tl
Oreganoa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
6 - 8 kpl
Kirsikkatomaattia
(lehtikaalia)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 6.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1734

414

7,0 g

0,7 g

65,3 g

9,7 g

6,3 g

17,3 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Juustoraastetta,

1 tl Oreganoa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria,

(lehtikaalia).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli