Tonnikala-tomaattipasta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
1 kpl(370 g) tomaattimurskaa
1 kpl(200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 kpl(185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 kplmustaa oliivia pilkottuna
3 rkltuoretta hienonnettua basilikaa

Lisäksi

pastaa, esim. penne

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 1.12.2025

Samankaltaisia reseptejä