Tonnikala-tomaattipasta - Yhteishyvä

Tonnikala-tomaattipasta

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(370 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 kpl
Mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl
Tuoretta hienonnettua basilikaa

LISÄKSI

Pastaa, esim. penne

Näin teet

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa