Tonnikala-tomaattipasta
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa |
| 1 kpl | (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä |
| 12 kpl | mustaa oliivia pilkottuna |
| 3 rkl | tuoretta hienonnettua basilikaa |
| Lisäksi | |
|---|---|
| pastaa, esim. penne | |
- 1.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika. Tarjoile kastike pastan kanssa.
Tonnikala-tomaattipasta
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa |
| 1 kpl | (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä |
| 12 kpl | mustaa oliivia pilkottuna |
| 3 rkl | tuoretta hienonnettua basilikaa |
Lisäksi | |
| pastaa, esim. penne | |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika. Tarjoile kastike pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 1.12.2025





























