Tonnikalapihvit ja sinappidippi

Arvostele resepti
12 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
400 gperunoita
1 kpl(185 g/140 g) tonnikalaa öljyssä
2 rklkapriksia
1/2 dltuoretta persiljaa
1/2 dlkorppujauhoja
1/2 dlpaahdettua sipulia
1 kplkananmuna
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
paistamiseen öljyä

Sinappidippi:

200 gkevytranskankermaa
2 rklsitruunamehua
1 rklsinappia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita dipin ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin pihvien teon ajaksi. Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuori ja soseuta haarukalla. Valuta tonnikalasta ja kapriksista liemi. Hienonna persilja ja kaprikset. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Tarkista maku, mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa. Kuumenna öljy ohukaispannulla ja paista pihvejä 2-3 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoa sinappidipin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä