Tonnikalapihvit ja sinappidippi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalapihvit ja sinappidippi

???
Kappaleita
12
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Perunoita
1 kpl
(185 g/140 g) tonnikalaa öljyssä
2 rkl
Kapriksia
1/2 dl
Tuoretta persiljaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 dl
Paahdettua sipulia
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Paistamiseen öljyä

SINAPPIDIPPI:

200 g
Kevytranskankermaa
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Sinappia

Näin teet

1

Sekoita dipin ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin pihvien teon ajaksi. Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuori ja soseuta haarukalla. Valuta tonnikalasta ja kapriksista liemi. Hienonna persilja ja kaprikset. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Tarkista maku, mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa. Kuumenna öljy ohukaispannulla ja paista pihvejä 2-3 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoa sinappidipin ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 15.5.2019