Tonnikalapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tonnikalapihvit

Tonnikalapihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
14 Kappaletta
Fork and knife
14 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Öljyyn säilöttyä tonnikalaa
2 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1 dl
Ruokakermaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
Öljyä paistamiseen
Lisäksi kapriksia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta tonnikaloista öljy ja siirrä kala kulhoon. Murenna kalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon munat, korppujauhot, kerma ja mausteet.

2

Paista seoksesta lettupannussa pihvejä. Sirottele tarjolle tuodessa pinnalle kaprismarjoja.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 11.7.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.