Tonnikalatahnalla täytetyt croissantit

arvosana3/5

(2)arviota
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpakastecroissanteja (6 kpl)

Tonnikala-kapristahna

1 kplöljyyn säilöttyä tonnikalaa (227 g)
1/2 dlsilputtua tilliä
1 1/2 rklsitruunanmehua
1 dlmajoneesia
2 rklpieniä kapriksia
1/2 dlsilputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
reilu ripaus rouhittua mustapippuria

Lisäksi

rapeaa salaattia

Valmistus

  1. 1

    Paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Valmista tonnikalatahna. Valuta öljy tonnikalasta. Yhdistä kaikki ainekset. Tarkista maku. Halkaise croissantit ja täytä salaatilla ja tonnikalatahnalla. Tarjoa heti.

    Vinkki! Halutessasi voit lisätä croissanttien täytteeksi tonnikalatahnan lisäksi keitettyä ja viipaloitua kananmunaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 pussi Pakastecroissanteja (6 kpl), 0,5 dl Silputtua tilliä, 2 rkl Pieniä kapriksia, Reilu ripaus rouhittua mustapippuria, Rapeaa salaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä