Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalatahnalla täytetyt croissantit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pakastecroissanteja (6 kpl)

Tonnikala-kapristahna

1 kpl
Öljyyn säilöttyä tonnikalaa (227 g)
1/2 dl
Silputtua tilliä
1 1/2 rkl
Sitruunanmehua
1 dl
Majoneesia
2 rkl
Pieniä kapriksia
1/2 dl
Silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

Lisäksi

Rapeaa salaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Valmista tonnikalatahna. Valuta öljy tonnikalasta. Yhdistä kaikki ainekset. Tarkista maku. Halkaise croissantit ja täytä salaatilla ja tonnikalatahnalla. Tarjoa heti.

Vinkki! Halutessasi voit lisätä croissanttien täytteeksi tonnikalatahnan lisäksi keitettyä ja viipaloitua kananmunaa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

85

353

6,7 g

0,8 g

1,8 g

1,8 g

0,3 g

4,2 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi Pakastecroissanteja (6 kpl),

0,5 dl Silputtua tilliä,

2 rkl Pieniä kapriksia,

Reilu ripaus rouhittua mustapippuria,

Rapeaa salaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli