Tonnikalatahnalla täytetyt croissantit - Yhteishyvä

Tonnikalatahnalla täytetyt croissantit

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pakastecroissanteja (6 kpl)

TONNIKALA-KAPRISTAHNA

1 kpl
Öljyyn säilöttyä tonnikalaa (227 g)
1/2 dl
Silputtua tilliä
1 1/2 rkl
Sitruunanmehua
1 dl
Majoneesia
2 rkl
Pieniä kapriksia
1/2 dl
Silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Rapeaa salaattia

Näin teet

1

Paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Valmista tonnikalatahna. Valuta öljy tonnikalasta. Yhdistä kaikki ainekset. Tarkista maku. Halkaise croissantit ja täytä salaatilla ja tonnikalatahnalla. Tarjoa heti.

Vinkki! Halutessasi voit lisätä croissanttien täytteeksi tonnikalatahnan lisäksi keitettyä ja viipaloitua kananmunaa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 pussi Pakastecroissanteja (6 kpl)

  • 0,5 dl Silputtua tilliä

  • 2 rkl Pieniä kapriksia

  • Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 pussi Pakastecroissanteja (6 kpl)

  • 0,5 dl Silputtua tilliä

  • 2 rkl Pieniä kapriksia

  • Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.