Tonnikalatahnalla täytetyt croissantit | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalatahnalla täytetyt croissantit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pakastecroissanteja (6 kpl)

tonnikala-kapristahna

1 kpl
Öljyyn säilöttyä tonnikalaa (227 g)
1/2 dl
Silputtua tilliä
1 1/2 rkl
Sitruunanmehua
1 dl
Majoneesia
2 rkl
Pieniä kapriksia
1/2 dl
Silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

lisäksi

Rapeaa salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Valmista tonnikalatahna. Valuta öljy tonnikalasta. Yhdistä kaikki ainekset. Tarkista maku. Halkaise croissantit ja täytä salaatilla ja tonnikalatahnalla. Tarjoa heti.

Vinkki! Halutessasi voit lisätä croissanttien täytteeksi tonnikalatahnan lisäksi keitettyä ja viipaloitua kananmunaa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

353

85

6,7 g

0,8 g

1,8 g

1,8 g

0,3 g

4,2 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi Pakastecroissanteja (6 kpl),

0,5 dl Silputtua tilliä,

2 rkl Pieniä kapriksia,

Reilu ripaus rouhittua mustapippuria,

Rapeaa salaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli