Tonnikalatäyte uuniperunalle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalatäyte uuniperunalle

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Raejuustoa
100 g
Ruohosipulituorejuustoa
1 kpl
Tonnikalaa tillikastikkeessa
1 kpl
Päärynä
2 rkl
Tilliä tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita raejuuston joukkoon tuorejuusto ja tonnikala. Kuori ja raasta päärynä. Lisää täytteeseen ja sekoita tasaiseksi. Lisää halutessasi tuoretta tilliä tai ruohosipulia. Tarjoile uuniperunan täytteenä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.