Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tortellonigratiini

Tortellonigratiini

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

250 g
(1pkt) täytettyjä tortelloneja

juustokastike

3 dl
Maitoa
50 g
Margariinia tai voita
2 rkl
Vehnäjauhoja
50 g
Sinihomejuustoa
100 g
Tuorejuustoa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista juustokastike. Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon jauhot. Sekoita joukkoon maito vähitellen, murennettu sinihomejuusto ja tuorejuusto. Anna kastikkeen kiehahtaa. Sekoita, kunnes juustot ovat täysin sulaneet. Mausta kastike kevyesti mustapippurilla.

Rouhittua mustapippuria
3 dl
Maitoa
50 g
Sinihomejuustoa
50 g
Margariinia tai voita
2 rkl
Vehnäjauhoja
100 g
Tuorejuustoa
2

Kiehauta toisessa kattilassa vesi ja nosta syrjään. Nosta tortellonit hetkeksi kiehuvaan veteen. Valuta ja siirrä uunivuokaan. Valuta päälle juustokastike. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

250 g
(1pkt) täytettyjä tortelloneja
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.10.2013
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

266

1112

20,3 g

9,3 g

11,0 g

6,0 g

0,7 g

9,7 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

250 g (1pkt) täytettyjä tortelloneja,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli