Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tulinen hapanimeläkastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punainen tuore chili
1/2 dl
Sokeria
1 dl
Tomaattiketsuppia
1 1/2 dl
Vettä
2 tl
Suurustetta vaaleille kastikkeille

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Mittaa sokeri ja etikka kattilaan, keitä noin 5 minuuttia, kunnes etikka haihtuu. Lisää loput aineet ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta ja jäähdytä. Tarjoa esimerkiksi lihavartaiden tai nuggettien kanssa.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 12.5.2023

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.