Tulinen hapanimeläkastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen hapanimeläkastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punainen tuore chili
1/2 dl
Sokeria
1 dl
Tomaattiketsuppia
1 1/2 dl
Vettä
2 tl
Suurustetta vaaleille kastikkeille

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Mittaa sokeri ja etikka kattilaan, keitä noin 5 minuuttia, kunnes etikka haihtuu. Lisää loput aineet ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta ja jäähdytä. Tarjoa esimerkiksi lihavartaiden tai nuggettien kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.