Tulinen hapanimeläkastike
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | punainen tuore chili |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 dl | tomaattiketsuppia |
| 1 1/2 dl | vettä |
| 2 tl | suurustetta vaaleille kastikkeille |
- 1.
Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Mittaa sokeri ja etikka kattilaan, keitä noin 5 minuuttia, kunnes etikka haihtuu. Lisää loput aineet ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta ja jäähdytä. Tarjoa esimerkiksi lihavartaiden tai nuggettien kanssa.
Tulinen hapanimeläkastike
arvosana4/5
4 Annosta
15 min
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | punainen tuore chili |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 dl | tomaattiketsuppia |
| 1 1/2 dl | vettä |
| 2 tl | suurustetta vaaleille kastikkeille |
Valmistus
- 1
Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Mittaa sokeri ja etikka kattilaan, keitä noin 5 minuuttia, kunnes etikka haihtuu. Lisää loput aineet ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta ja jäähdytä. Tarjoa esimerkiksi lihavartaiden tai nuggettien kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























