Tulinen jauhelihakastike
15 min

Nappaa talteen!
| 400 g | naudan paistijauhelihaa |
| 1 kpl | tomaattimurskaa (400 g) |
| 1 tl | suolaa |
| 1 rkl | raastettua tuoretta inkivääriä |
| 4 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 1 dl | vettä |
| purjon vihreää osaa | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| keitettyjä nuudeleita | |
- 1.
Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja raastetulla inkiväärillä. Siirrä jauheliha kattilaan tomaattimurskan ja makean chilikastikkeen kanssa. Huuhtele pannu desilitralla vettä ja kaada neste joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Halkaise ja huuhtele purjo. Viipaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita puhtaalla pannulla öljyssä, kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile jauhelihakastiketta nuudelien ja paistetun sipuliseoksen kanssa.
Tulinen jauhelihakastike
arvosana4/5
15 min
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | naudan paistijauhelihaa |
| 1 kpl | tomaattimurskaa (400 g) |
| 1 tl | suolaa |
| 1 rkl | raastettua tuoretta inkivääriä |
| 4 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 1 dl | vettä |
| purjon vihreää osaa | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
Tarjoiluun | |
| keitettyjä nuudeleita | |
Valmistus
- 1
Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja raastetulla inkiväärillä. Siirrä jauheliha kattilaan tomaattimurskan ja makean chilikastikkeen kanssa. Huuhtele pannu desilitralla vettä ja kaada neste joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Halkaise ja huuhtele purjo. Viipaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita puhtaalla pannulla öljyssä, kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile jauhelihakastiketta nuudelien ja paistetun sipuliseoksen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























