Tulinen jauhelihakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen jauhelihakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan paistijauhelihaa
1 kpl
Tomaattimurskaa (400 g)
1 tl
Suolaa
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
4 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 dl
Vettä
Purjon vihreää osaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä

tarjoiluun

Keitettyjä nuudeleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja raastetulla inkiväärillä. Siirrä jauheliha kattilaan tomaattimurskan ja makean chilikastikkeen kanssa. Huuhtele pannu desilitralla vettä ja kaada neste joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Halkaise ja huuhtele purjo. Viipaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita puhtaalla pannulla öljyssä, kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile jauhelihakastiketta nuudelien ja paistetun sipuliseoksen kanssa.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.