Tulinen jauhelihakastike
15 min
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja raastetulla inkiväärillä. Siirrä jauheliha kattilaan tomaattimurskan ja makean chilikastikkeen kanssa. Huuhtele pannu desilitralla vettä ja kaada neste joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Halkaise ja huuhtele purjo. Viipaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita puhtaalla pannulla öljyssä, kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile jauhelihakastiketta nuudelien ja paistetun sipuliseoksen kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
|Muokattu: 27.3.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.