Tulinen makkara-herkkusienikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen makkara-herkkusienikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Grillibalkania
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
200 g
Herkkusieniä
2 tl
Sambal oelek-chilikastiketta
2 rkl
Tomaattipyreetä
2 dl
Ruokakermaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna korkealaitaisessa kasarissa öljy ja ruskista makkarapalat. Lisää joukkoon sipulit ja kääntele hetken aikaa. Paloittele sienet ja lisää pannulle. Kääntele, kunnes sienistä on haihtunut hieman nestettä. Lisää pannulle maun mukaan chilitahnaa ja tomaattipyree sekä ruokakerma. Anna kastikkeen kiehahtaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile makkarakastike keitetyn pastan kanssa ja koristele hienonnetulla persiljalla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.