Tulinen tomaattiketsuppi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen tomaattiketsuppi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

5 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 kpl
Punaista chiliä
Pala tuoretta raastettua inkivääriä
1 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
1 1/2 rkl
Punaviinietikkaa
3/4 dl
Fariinisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise tomaatit, poista kannat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista halkaistusta chilistä kanta ja siemenet ja hienonna. Kuullota kattilan pohjalla öljyssä sipuleita, chiliä ja inkivääriraastetta noin 5 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon tomaattikuutiot, tomaattisose, etikka ja fariinisokeri. Lisää lämpöä ja anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia. Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon. Sulje korkilla ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy noin viikon.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.