Tuliset broilerinkoivet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset broilerinkoivet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 3/10 kg
Broilerin marinoituja koipi-reisiä

glaseeraukseen

2 rkl
Makeaa chilikastiketta
2 rkl
Chilikastiketta
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Punaviinietikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään. Pyyhi broilerit ylimääräisestä marinadista talouspaperilla. Esikypsennä broilereita ensin 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Grillaa käännellen koivet sen jälkeen kypsiksi ja valele pinnalle välillä glaseerauskastiketta.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 31.3.2014
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.