Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuliset perunaveneet ja aioli

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

15 kpl
Perunaa
1/2 dl
Öljyä
2 tl
Suolaa
1 tl
Paprikaa
Cayennenpippuria maun mukaan
Ripaus rouhittua mustapippuria

Aioli

425 g
(1 prk) valmista majoneesia
8 kpl
Valkosipulinkynttä murskattuna
1 dl
Tuoretta persiljaa silputtuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat huolella ja lohko ne kulhoon. Lisää mausteet ja öljy. Kumoa perunat tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperille uunivuokaan. Paista 225 asteessa noin ½ tuntia ja käännä perunat kerran tai pari kypsennyksen aikana. Sekoita aiolin aineet keskenään ja tarjoa perunoiden seurana.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.