Tuliset perunaveneet ja aioli
1 Kappaletta
|| MaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 15 kpl | perunaa |
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 tl | suolaa |
| 1 tl | paprikaa |
| cayennenpippuria maun mukaan | |
| ripaus rouhittua mustapippuria | |
| Aioli | |
|---|---|
| 425 g | (1 prk) valmista majoneesia |
| 8 kpl | valkosipulinkynttä murskattuna |
| 1 dl | tuoretta persiljaa silputtuna |
- 1.
Pese perunat huolella ja lohko ne kulhoon. Lisää mausteet ja öljy. Kumoa perunat tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperille uunivuokaan. Paista 225 asteessa noin ½ tuntia ja käännä perunat kerran tai pari kypsennyksen aikana. Sekoita aiolin aineet keskenään ja tarjoa perunoiden seurana.
Tuliset perunaveneet ja aioli
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 15 kpl | perunaa |
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 tl | suolaa |
| 1 tl | paprikaa |
| cayennenpippuria maun mukaan | |
| ripaus rouhittua mustapippuria | |
Aioli | |
| 425 g | (1 prk) valmista majoneesia |
| 8 kpl | valkosipulinkynttä murskattuna |
| 1 dl | tuoretta persiljaa silputtuna |
Valmistus
- 1
Pese perunat huolella ja lohko ne kulhoon. Lisää mausteet ja öljy. Kumoa perunat tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperille uunivuokaan. Paista 225 asteessa noin ½ tuntia ja käännä perunat kerran tai pari kypsennyksen aikana. Sekoita aiolin aineet keskenään ja tarjoa perunoiden seurana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























