Tuliset perunaveneet ja aioli - Yhteishyvä

Tuliset perunaveneet ja aioli

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

15 kpl
Perunaa
1/2 dl
Öljyä
2 tl
Suolaa
1 tl
Paprikaa
Cayennenpippuria maun mukaan
Ripaus rouhittua mustapippuria

AIOLI

425 g
(1 prk) valmista majoneesia
8 kpl
Valkosipulinkynttä murskattuna
1 dl
Tuoretta persiljaa silputtuna

Näin teet

1

Pese perunat huolella ja lohko ne kulhoon. Lisää mausteet ja öljy. Kumoa perunat tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperille uunivuokaan. Paista 225 asteessa noin ½ tuntia ja käännä perunat kerran tai pari kypsennyksen aikana. Sekoita aiolin aineet keskenään ja tarjoa perunoiden seurana.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa