Tuliset perunaveneet ja aioli

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
15 kplperunaa
1/2 dlöljyä
2 tlsuolaa
1 tlpaprikaa
cayennenpippuria maun mukaan
ripaus rouhittua mustapippuria

Aioli

425 g(1 prk) valmista majoneesia
8 kplvalkosipulinkynttä murskattuna
1 dltuoretta persiljaa silputtuna

Valmistus

  1. 1

    Pese perunat huolella ja lohko ne kulhoon. Lisää mausteet ja öljy. Kumoa perunat tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperille uunivuokaan. Paista 225 asteessa noin ½ tuntia ja käännä perunat kerran tai pari kypsennyksen aikana. Sekoita aiolin aineet keskenään ja tarjoa perunoiden seurana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä