Tuore tomaattikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuore tomaattikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

500 g
Tomaatteja
2 kpl
Vaaleaa leipää
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa
1 1/2 rkl
Sipulijauhetta
2 tl
Valkosipulijauhetta
1 tl
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä
2 - 3 dl
Vettä
1 rkl
Sitruunanmehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja halkaise tomaatit. Poista kannat ja nosta tehosekoittimen. Revi joukkoon leivät ja basilikanlehdet. Lisää sipulijauheet, suola, oliiviöljy ja puolet vedestä. Aja tasaiseksi. Mausta tomaattikeitto sitruunamehulla ja notkista tarvittaessa vedellä. Tarjoa kylmänä juotavana alkukeittona tai lounaaksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.