Uudet perunat basilikakermassa

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 lpieniä uusia perunoita
vettä, suolaa
1 kpl(150 g) ranskankermaa
1 kplruukkubasilika
suolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Pese perunat hyvin harjaten ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Silppua basilikanlehdet. Sekoita perunoiden joukkoon ranskankerma ja basilika. Mausta varovasti suolalla ja pippurilla. Tarjoa lihan tai kalan lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025