Uudet perunat basilikakermassa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uudet perunat basilikakermassa

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 l
Pieniä uusia perunoita
Vettä, suolaa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
1 kpl
Ruukkubasilika
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese perunat hyvin harjaten ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Silppua basilikanlehdet. Sekoita perunoiden joukkoon ranskankerma ja basilika. Mausta varovasti suolalla ja pippurilla. Tarjoa lihan tai kalan lisäkkeenä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.