Laita perunoita ja lohikuutioita vuorotellen vartaisiin, sivele öljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Grillaa kunnes lohi on juuri ja juuri kypsää.
Purista päälle sitruunamehua ja ripottele pinnalle tuoretta tilliä.
Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoile lohi-perunavartaat raikkaan salaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3035
725
18,3 g
3,5 g
99,8 g
6,8 g
6,3 g
33,5 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
öljyä,
suolaa,
mustapippuria,
1 pnt tuoretta tilliä,
Puolikkaan sitruunan mehu,
1 prk kermaviiliä,
Puolikkaan sitruunan mehu ja kuori,
0,5 pnt tuoretta tilliä,
suolaa,
mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli