Laita perunoita ja lohikuutioita vuorotellen vartaisiin, sivele öljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Grillaa kunnes lohi on juuri ja juuri kypsää.
Purista päälle sitruunamehua ja ripottele pinnalle tuoretta tilliä.
Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoile lohi-perunavartaat raikkaan salaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
725
3035
18,3 g
3,5 g
99,8 g
6,8 g
6,3 g
33,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
öljyä,
suolaa,
mustapippuria,
1 pnt tuoretta tilliä,
Puolikkaan sitruunan mehu,
1 prk kermaviiliä,
Puolikkaan sitruunan mehu ja kuori,
0,5 pnt tuoretta tilliä,
suolaa,
mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli