Uunihedelmät
30 min (josta 15 min aktiivista)
5 Annosta
Uunissa pehmeäksi paahtuvat, lämpimät hedelmät ovat ihana jälkiruokaherkku vaniljajäätelön kanssa. Voit vaihdella hedelmiä kauden mukaan.
Ainekset
Valmistus
1
Kuori ja viipaloi banaanit ja päärynät. Pese luumut tai persikat. Kuori ja viipaloi appelsiini. Pese toisen appelsiinin kuori huolellisesti. Raasta kuori ja purista mehu.
3 kpl
Banaania
2 kpl
Päärynää
3 kpl
Luumua tai 2 persikkaa
2 kpl
Appelsiinia (luomu)
2
Nosta hedelmät uunivuokaan, kaada päälle appelsiininmehu, johon on sekoitettu raastettu kuori ja sokeri. Paista 200 asteessa 10–15 minuuttia. Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.
1/2 dl
Sokeria
Lisää aiheesta
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|Muokattu: 17.10.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
150
627
0,2 g
—
31,2 g
28,2 g
4,8 g
1,4 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli