Uunilenkki

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpllenkkimakkara
pala emmentaalijuustoa
1 kpltomaatti

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Kuori makkara ja tee siihen muutaman sentin välein parin sentin syvyisiä koloja leikkaamalla makkarasta pois kiilan muotoinen pala. Pane jokaiseen koloon juustosuikale ja tomaatinlohko. Pane makkara uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes makkara on täysin kuumentunut. Tarjoa lisänä kasviksia ja perunasosetta.

  2. 2

    Pane makkara uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes makkara on täysin kuumentunut. Tarjoa lisänä kasviksia ja perunasosetta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä