Uunilenkki | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Uunilenkki

Uunilenkki

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkara
Pala emmentaalijuustoa
1 kpl
Tomaatti

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori makkara ja tee siihen muutaman sentin välein parin sentin syvyisiä koloja leikkaamalla makkarasta pois kiilan muotoinen pala. Pane jokaiseen koloon juustosuikale ja tomaatinlohko. Pane makkara uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes makkara on täysin kuumentunut. Tarjoa lisänä kasviksia ja perunasosetta.

2

Pane makkara uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes makkara on täysin kuumentunut. Tarjoa lisänä kasviksia ja perunasosetta.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.