
Uunilenkki
Ainekset
Valmistus
Kuori makkara ja tee siihen muutaman sentin välein parin sentin syvyisiä koloja leikkaamalla makkarasta pois kiilan muotoinen pala. Pane jokaiseen koloon juustosuikale ja tomaatinlohko. Pane makkara uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes makkara on täysin kuumentunut. Tarjoa lisänä kasviksia ja perunasosetta.
Pane makkara uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes makkara on täysin kuumentunut. Tarjoa lisänä kasviksia ja perunasosetta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.