Anna korppujauhojen turvota lihaliemessä. Lisää muna, parmesaaniraaste, murskattu valkosipuli ja mausteet.
Lisää jauheliha ja sekoita taikina käsin tasaiseksi. Anna maustua ja tee kastike.
Kuullota silputtu sipuli pehmeäksi öljyssä. Lisää pyree, kiehauta ja kaada sekaan tomaattimurska sekä vesi. Mausta ja hauduta hetki.
Pyöritä taikinasta isoja lihapullia, kierittele ne korppujauhoissa ja ruskista kevyesti öljyssä pannulla. Kaada kastike uunivuokaan, lisää lihapullat. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
431
1801
32,3 g
11,5 g
11,5 g
6,0 g
2,5 g
21,8 g
3,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Rosmariinia,
Korppujauhoja,
2 rkl Tomaattipyreetä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli