Uunilohi ja sieni-omenamuhennos
Ainekset
SIENI-OMENAMUHENNOS
Näin teet
Poista lohifileestä ruodot ja rasva. Leikkaa filee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Mausta kalat kypsinä ja peitä foliolla. Valmista muhennos. Puhdista sienet ja pilko ne. Kuori ja kuutioi omenat. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sieniä kuivalla pannulla kunnes neste on haihtunut. Lisää omena, sipuli ja nokare rasvaa. Kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää kerma, soijakastike ja mausteet. Anna muhennoksen kiehua muutama minuutti.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 7 g | 27 g |
Proteiinia | 29 g | 117 g |
Rasvaa | 36 g | 144 g |
Kuituja | 1 g | 3 g |
Energiaa kj | 1967 | 7866 |
Energiaa kcal | 470 | 1880 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Kalamaustetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 7 g | 27 g |
Proteiinia | 29 g | 117 g |
Rasvaa | 36 g | 144 g |
Kuituja | 1 g | 3 g |
Energiaa kj | 1967 | 7866 |
Energiaa kcal | 470 | 1880 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Kalamaustetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria