Poista lohifileestä ruodot ja rasva. Leikkaa filee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Mausta kalat kypsinä ja peitä foliolla. Valmista muhennos. Puhdista sienet ja pilko ne. Kuori ja kuutioi omenat. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sieniä kuivalla pannulla kunnes neste on haihtunut. Lisää omena, sipuli ja nokare rasvaa. Kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää kerma, soijakastike ja mausteet. Anna muhennoksen kiehua muutama minuutti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
470
1967
36,0 g
9,8 g
6,8 g
4,3 g
0,8 g
29,3 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Kalamaustetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli