Uunipaisti ja hunaja-rakuunaporkkanat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunipaisti ja hunaja-rakuunaporkkanat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/5 kg
Naudan maustettua sisäpaistia
Margariinia ja öljyä
350 g
Porkkanoita
2 rkl
Öljyä
2 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Rakuunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta paisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Työnnä paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia tai kunnes sisälämpötila on 64 astetta. Kääri paisti folioon vetäytymään noin 15 minuutiksi ennen leikkaamista. Kaada paistista kertynyt neste talteen mahdollista kastiketta varten. Viipaloi liha. Pese ja kuori porkkanat ja halkaise paksuimmat. Kuumenna pannulla öljy ja paista porkkanoita kohtalaisella lämmöllä, kunnes ne pehmenevät ja saavat hieman väriä. Lisää hunaja ja mausteet ja kääntele sekaisin.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 31.12.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.