Uunissa paahdetut porkkanat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Uunissa paahdetut porkkanat

Uunissa paahdetut porkkanat

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Uunissa paahdetut porkkanat sopivat lisäkkeeksi liharuokiin tai kastikkeiden kanssa.

Ainekset

400 g
Porkkanoita
3 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Suolaa
2 tl
Yrttisekoitusta
2 tl
Roseepippuria
1/2 dl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese porkkanat huolellisesti juuresharjalla. Nosta ne vuokaan lomittain. Valuta pinnalle oliiviöljyä.

400 g
Porkkanoita
3 rkl
Oliiviöljyä
2

Ripottele pinnalle mausteeksi suolaa, yrttiseosta, rouhittua roseepippuria sekä hienonnettua persiljaa. Kypsennä porkkanoita 225 asteessa noin 30 minuuttia. Kääntele välillä ja sivele valuneella öljyllä.

1 tl
Suolaa
2 tl
Yrttisekoitusta
2 tl
Roseepippuria
1/2 dl
Hienonnettua persiljaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.