Vadelma-banaanikakku

Ihana retroherkku banaanikakku saa lisämakua raikkaista vadelmista. Hyödynnä helposti valmistuvaan kakkuun tummuneet banaanit.

Ainekset (11 annosta)

MääräAinesosa
150 gmargariinia
2 dlsokeria
2 kplkananmunaa
5 dlvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
1 tlkanelia
2 kplkypsää banaania
1 dlkermaa
3 dlvadelmia

Vuoan voiteluun:

margariinia
korppujauhoja

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri keskenään. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten.

    MääräAinesosa
    150 gmargariinia
    2 dlsokeria
    2 kplkananmunaa
  2. 2

    Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori banaanit ja soseuta haarukalla tasaiseksi soseeksi. Lisää rasvaseokseen vuorotellen kuivia aineita, banaanisosetta ja kermaa. Lisää lopuksi vadelmat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

    MääräAinesosa
    5 dlvehnäjauhoja
    2 tlleivinjauhetta
    2 tlvaniljasokeria
    1 tlkanelia
    2 kplkypsää banaania
    1 dlkermaa
    3 dlvadelmia
  3. 3

    Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä