Vadelma-banaanikakku - Yhteishyvä

Vadelma-banaanikakku

???
Annokset
11
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Kanelia
2 kpl
Kypsää banaania
1 dl
Kermaa
3 dl
Vadelmia

VUOAN VOITELUUN:

Margariinia
Korppujauhoja

Näin teet

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri keskenään. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori banaanit ja soseuta haarukalla tasaiseksi soseeksi. Lisää rasvaseokseen vuorotellen kuivia aineita, banaanisosetta ja kermaa. Lisää lopuksi vadelmat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 80 minuuttia, kunnes kakku on kypsä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.7.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa